José Kersten bij een aantal van haar werken
José Kersten bij een aantal van haar werken (Foto: )

Uitnodiging schilderijen expositie in Groessen.

REGIO - Graag willen wij u uitnodigen om bij ons aan te komen en kennis te maken met de werken van José Kersten.

"Een klein jaar geleden kochten we een aantal schilderijen, eigenlijk een beetje spontaan omdat we de werken mooi, kleurrijk en warm vonden. Goed passend in ons interieur." , aldus Dick en Marga van der Aart waar deze expositie ten toon gesteld zal zijn.

José werkt onder haar kunstenaarsnaam Séphina en om alvast een beeld te krijgen van wat ze zo maakt, kun je even kijken op www.sephina.nl.

Om het werk te beschrijven moet u denken aan abstract, abstract figuratief en impressionisme. Het is flamboyant, virtuoos en royaal gebruik makend van primaire kleuren. De natuur en reizen zijn de directe inspiratiebron van José.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs op 8, 9 of 10 juni tijdens het Pinksterweekend van 13:00 tot 17:00 uur, bij de familie van der Aart in Groessen.

In het buitengebied bij de Jezuïetenwaai van natuurgebied de Gelderse Poort vindt u de vrijstaande woning dicht tegen de dijk van het natuurgebied. Als u komt staat er uiteraard een hapje en een drankje voor u klaar.

Adres:

Aa 46 Groessen.

Routebeschrijving:

Volg de A12 en neem de afslag Duiven. Volg dan de borden naar Groessen. In Groessen zelf staan onze richtingbordjes naar De Aa.

Graag tot dan.