Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

De WijKern opent Kinderzwerfboekstation

DUIVEN - Op 4 juni van 11.15 – 12.30 uur wordt officieel het zwerfboekstation in De WijKern geopend door Wethouder Gemma Tiedink. Daarna leest Ine van Bavel uit Zevenaar voor.

Ine van Bavel uit Zevenaar, voormalig recensent, journalist, (eind)redacteur bij verschillende bladen en kranten en nu eigenaar van Tekst en Vertaalbureau Taal en Teken, komt voorlezen. Er komen ruim 25 kinderen van b.s. 't Veer uit Duiven maar ook alle andere kinderen en (groot)ouders zijn welkom!

Zwerfboeken zijn van alle kinderen. Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, laat je het weer verder zwerven bv. op school, dan kan een ander kind het weer lezen of je brengt het weer terug. Een Kinderzwerfboek is te herkennen aan een sticker op de kaft. Op deze sticker staat een zwerfcode. Door die code in te vullen op de website www.kinderzwerfboek.nl kunnen kinderen hun boek volgen. Zij krijgen steeds een mailtje als het boek opnieuw is aangemeld. Sommige boeken zijn al gaan zwerven van Leeuwarden naar Maastricht.

Goed uitziende kinderboeken zijn nog welkom.

Entree is vrij. Voor de kinderen is er limonade en wat lekkers.

Stichting De WijKern

Eilandplein 300, 6922 ER Duiven

Voor informatie kan men bellen met Marika Biacsics: 0651222505

Meer berichten