Logo gemeentenieuwsonline.nl

Theorie-examen en bieb-bezorgdienst


ZEVENAAR - Ga jij binnenkort beginnen met rijlessen of mag je al bijna theorie-examen doen? In Kunstwerk de Bibliotheek kun je oefenen met verschillende examens; handig om je kennis alvast te testen.

Boek aan huis de bezorgdienst van Kunstwerk! de Bibliotheek. Lees je graag maar ben je aan huis gebonden door ouderdom, (tijdelijke) handicap of langdurige ziekte, en daardoor niet in staat de bibliotheek te bezoeken? Dan is er voor jou de dienst Boek aan Huis, een service van Kunstwerk! de Bibliotheek. Romans, literatuur, luisterboeken, boeken met grote letters, hobby- en fotoboeken, boeken over de streek maar ook tijdschriften en vakbladen komen door Boek aan Huis ook voor jou weer binnen handbereik.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden je boekwensen geïnventariseerd en nadere afspraken gemaakt met betrekking tot bezorgen en ophalen. Hierna wordt je elke 3-4 weken bezocht door een enthousiaste vrijwilliger die een nieuwe collectie boeken, luisterboeken, cd's en tijdschriften voor je meeneemt en weer ophaalt. Kunstwerk! de Bibliotheek biedt deze service gratis aan bij ons bibliotheekabonnement. Naast deze bezorgdienst voor leners van de bibliotheek is het ook voor instellingen mogelijk een collectie op maat te lenen. In overleg bekijken wij wat mogelijk is in jouw specifieke situatie. De kosten van een huurcollectie op maat voor instellingen zijn afhankelijk van de wensen. Heb je interesse in de dienst Boek aan Huis, ken je iemand die hiervan gebruik zou willen maken, wil je je als vrijwilliger inzetten voor deze service óf wil je informatie over een op maat gemaakte huurcollectie voor jouw instelling, bel 0316-523819 of mail naar infobibliotheek@liemerskunstwerk.nl.

Meer berichten