Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vierdaagselopers. (foto: Ellen Kooistra)
Vierdaagselopers. (foto: Ellen Kooistra) (Foto: Ellen Kooistra)

Avondvierdaagse DGL van start

DUIVEN - De 34e avondvierdaagse Duiven Groessen en Loo gaat van start op dinsdag 4 juni om 18.00 uur zoals vanouds vanaf het Eilandplein in Duiven. Het startbureau is Praathuis 304, waar men te gast is bij de wijkraad Duiven – Zuidoost.

"Wij gaan natuurlijk uit van een week met mooi weer, maar dat kunnen we niet garanderen. Denk daarom goed aan uw voorbereiding met de juiste kleding en schoeisel. Als u net als de andere jaren de 'instructies' opvolgt van onze verkeersregelaars, dan heeft u nagenoeg de zekerheid, dat op de verschillende lastige knooppunten u met zorg en veilig wordt begeleid. Realiseer wel dat u niet alleen de wegen gebruikt, maar dat ook al het andere verkeer 'gewoon' doorgaat. Onze goed opgeleide verkeersregelaars weten op dat moment wat te doen. Wij vragen u slechts het opvolgen van de instructies.

In navolging van ons jubileumjaar waarbij wij alle officieel ingeschreven deelnemers verrasten met een ambachtelijk ijsje van ijssalon La Calamita uit Duiven, hebben wij gemeend u opnieuw te mogen verwennen met een gelijke traktatie. Dit ijsje wordt u aangeboden namens ons en ijssalon La Calamita op het verzamelterrein van de firma Kinkelder aan de Veldstraat op vrijdag (de laatste dag). Om 20.00 uur vertrekt daar ook het eerste muziekkorps voor de feestelijke intocht." Inschrijven voor de 5, 10 of 15 km kan via de website www.avduiven.nl.

Meer berichten