Logo gemeentenieuwsonline.nl
Links naar rechts Peter Gijsbers, Robert Dekker, Isabelle Haring, Maarten Groenendijk en Martijn van de Goor.
Links naar rechts Peter Gijsbers, Robert Dekker, Isabelle Haring, Maarten Groenendijk en Martijn van de Goor. (Foto: )

Pigeons ON Wheels showt basketbaltalent bij Die Hard-toernooi

DUIVEN/EMMEN - Zaterdag 11 mei heeft Pigeons On Wheels (POW) deelgenomen aan 'Die Hard 2019' in sporthal Angelslo in Emmen. Het werd een leuk toernooi, waar POW goed speelde en een verdienstelijke derde plaats behaalde.

POW-selectie: Isabelle, Fons, Martijn, Peter G. (Koprol), Maarten en Robert.

Second Dribble - POW: 15-34 Eenvoudige overwinning op het team uit Hardenberg, waar POW uitstekend speelde en ook alle spelers wisten te scoren. POW - Mustangs: 36 -16
Deze wedstrijd tegen het organiserende team uit Emmen werd een ruime winst. Ook hier speelde POW een goede wedstrijd en werd de bal goed gedeeld.

Dyna’75 - POW: 36-23. Ondanks het verlies speelde POW stukken beter dan in de laatste competitiewedstrijd op 13 april. Het team uit Heerenveen was versterkt met een aantal eredivisie spelers en dat maakte uiteindelijk het verschil. Dyna behaalde terecht de titel “Die Hard 2019”

POW - Flying Red: 17-35. Tegen het team uit Roden, dat uitkomt in de B-divisie, had POW moeite om door de full-court-press te komen. Tegelijk was dit wel een goede training voor in onze eigen competitie (C-divisie).

De dag werd afgesloten, samen met onze supporters Frieda en Rob, met een snack in AnyTeam Oase in Emmen. Team Pigeons On Wheels heeft opnieuw laten zien dat het team enorm veel talent heeft en dat ze voor komend seizoen een serieuze titelkandidaat is! Meer informatie over basketbalvereniging Pigeons staat op www.depigeons.nl.

Meer berichten