Logo gemeentenieuwsonline.nl

JOHN KEULTJES Home Fashion.

ZEVENAAR - Ze vragen mij wel eens wat betekent Home Fashion nu eigenlijk ? Welnu Home Fashion is eigenlijk de aankleding van uw woning, zowel van binnen als van buiten. Buiten met onder andere met SIKKENS en Trimetal buiten lakken, maar ook met markiezen, rolluiken en screens. En binnen met verf, behang en vloerbedekking en onze nieuwe collectie STYLE binnen zonwering, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, overgordijnen en vitrage. Eigenlijk kun je zo gek niet verzinnen of wij hebben wat u zoekt voor uw woning. En wat ook belangrijk is, is de goede kwaliteit. Bijvoorbeeld witte verf waarmee u binnen schildert moet niet alleen ook echt wit zijn, maar ook goed dekken, goed te verwerken zijn en voor al ook wit blijven. Dat is waar John Keultjes Home Fashion voor staat, degelijke producten en een goed advies.

Daarbij zijn wij tevens uw specialist in GLAS in de breedste zin van het woord, zoals spiegels, glazen salon tafels, figuurglas, glas in lood, enkel- en dubbelglas etc.

En wilt u een kozijn, raam of deur veranderd of gerepareerd hebben dan doen wij dit ook voor u. Kortom u kunt voor de complete binnen- en/of buitenafwerking van uw woning prima bij ons terecht.

Onze winkel is 's Middags geopend van 13:00 t/m 18:00 uur en zaterdags de gehele dag en wij zijn gevestigd aan de Oude Doesburgseweg 89 te Zevenaar

Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 0316-523224  of mobiel onder nummer 06-51509523 onze email is info@johnkeultjes.nl 

Zie ook onze website   www.johnkeultjes.nl

Meer berichten