Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zwembad. (foto: Inge Hultermans)
Zwembad. (foto: Inge Hultermans) (Foto: Inge Hultermans)

Zwem-challenge in de Hoevert.

DIDAM - Zwembad De Hoevert in Didam houdt op zondag 19 mei de Nationale Zwem-Challenge. Uit een nationaal onderzoek is gebleken dat veel kinderen niet zwemveilig op vakantie gaan. Met de Nationale Zwem-Challenge test je jouw zwemveiligheid.

Hoe zwemveilig ben jij? Wil je dat weten? Doe mee aan de Nationale Zwem-Challenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! Neem het op tegen je vriend, vriendin, vader, oma, dochter of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen. Ga (zwem)veilig op vakantie en doe mee aan de Nationale Zwem-Challenge!

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale Zwem-Challenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Wie meedoet aan de Nationale Zwem-Challenge kan prijzen winnen. Registreer je na afloop op www.nationalezwemchallenge.nl en maak kans op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg! Kijk voor meer informatie over de Nationale Zwem-Challenge bij zwembad de Hoevert op www.hoevert.nl.

De Nationale Zwem-Challenge is ontwikkeld door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Alle activiteiten zijn erop gericht dat mensen zo goed mogelijk kunnen zwemmen en plezier hebben in het water. Met Zwemdiploma C van het Zwem-ABC op zak voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Meer berichten