Logo gemeentenieuwsonline.nl
Speeddaten voor senioren in Doetinchem bij Groeskamp.
Speeddaten voor senioren in Doetinchem bij Groeskamp. (Foto: speeddaten voor senioren in Doetinchem bij Groeskamp)

Speeddaten voor senioren

DOETINCHEM - Zondagmiddag 19 mei kunnen alleenstaande senioren (60-75) elkaar ontmoeten in het Grand-Café van Groeskamp voor een heuse speeddate. “De vorige keer was het een succes met veel enthousiaste verhalen na afloop”, vertelt Getty Schepers van het organiserende relatiebureau Dating Oost.

Bij een speeddate ga je op zoek naar een snelle leuke 'match', een klik met hem/haar. Aan elk tafeltje met steeds een andere kandidaat vindt een kort kennismakingsgesprekje plaats van zo'n 7 à 8 minuten, waarna gewisseld én doorgeschoven wordt naar het volgende tafeltje. Voor aanmelden kan gebeld worden met DatingOost.

“Het leuke van een speeddate is dat echt alle deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Na de eerste twee gesprekjes is men al een beetje gewend en gaat het al makkelijker, is de ervaring. Is er bij beide een 'ja', dan is er een match; een wederzijdse interesse. Binnen een week bellen of mailen wij de uitslag door. Vervolgens kan contact met elkaar worden opgenomen voor meer afspraakjes om te zien of de klik er daadwerkelijk is.”

Een speeddate is dé manier om snel veel mensen te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een leuke vriend/in. Deelname 35 euro, inclusief koffie en in de pauze een hapje en drankje. Een lidmaatschap van Dating Oost is niet nodig. Persoonlijk welkom bij de entree en Dating Oost begeleidt de gehele speeddate. Aanmelden via www.DatingOost.nl of 0546 492899.

Meer berichten