Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Opendag bij TVZevenaar

ZEVENAAR - De eerste open dag gehouden op 5 mei is ondanks de 5 mei viering en het koude weer toch uitgelopen op een gezellige middag.

Met name bij de jeugd zoals de foto ook laat zien spatten de vonken er van af. Onder de deskundige begeleiding van Maarten Dinkelman van TennisVision werden hen de beginselen van de tennissport bijgebracht en zijn commentaar luidde na afloop: 'Daar zit echt talent bij. Nu maar hopen dat dit een vervolg zal krijgen.' Ook de aanwezige senioren werden niet vergeten. Maarten nam ze terdege onderhanden en stelde vooraf. Ik zal ze niets gaan afleren, maar ik kan ze wel een aantal elementaire handelingen bij brengen en dat leidde tot soms grote hilariteit. Opmerkingen achteraf: 'Goh, ik wist niet dat ik dat in me had of toch wat leuke dingen bijgeleerd. Nu daar gaat het om.'

Na afloop gezellig een drankje ( fris of iets sterkers) in ons clubhuis en maken we ons op voor de volgende open dag op 19 mei van 13.00 tot 16.00 uur. Ook die zal begeleid worden door tennistrainer Maarten of zijn collega en TVZ-clubleden die u als u komt zullen ontvangen en waar nodig begeleiden en voorzien van materiaal zoals rackets et cetera. Een ieder is hierbij van harte uitgenodigd met of zonder kinderen, vrienden of vriendinnen op sportpark Hengelder Tennis Vereniging Zevenaar.

Meer berichten