Logo gemeentenieuwsonline.nl

Welkom bij Autobedrijf TVSAUTOS.NL Westervoort

WESTERVOORT - Het aan de Liemersallee 9 in Westervoort gevestigde autobedrijf TVSAutos is al bijna veertig jaar een begrip in de Liemers. TVSAutos is uw adres voor de in en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, aircoservice, APK-keuringen, uitlaatservice, accuservice, reparaties van alle merken, alle vormen van onderhoud, schadeherstel, banden en velgen (ook opslag). Wij bieden een wisselend aanbod in auto's die door mij zorgvuldig worden ingekocht en zijn technisch en optisch gecontroleerd alvorens te worden aangeboden en de kilometerstand is, dankzij de Nationale Autopas (NAP) betrouwbaar'', zegt eigenaar Marco Vrancken.

Sinds mei vorig jaar werkt TVSAutos overeenkomstig het onafhankelijke Autoservice Totaalformule. TVSAutos voldoet daarmee aan zeer hoge standaardeisen van dit landelijke concept, waarbij ruim honderd autobedrijven in Nederland zijn aangesloten.

Voor eigenaar Marco Vrancken was de keuze voor dit concept niet moeilijk. ,,Klantvriendelijkheid, kennis over jouw auto én betaalbare dienstverlening waren altijd al de speerpunten van mijn bedrijf en dit concept sluit daar perfect bij aan. Bij TVSautos staat de klant altijd centraal. Wij bieden service van hoge kwaliteit en we bieden zekerheid voor de klant. Goede service, kwaliteit en snelheid is waar Autoservice Totaal en dus TVSAutos voor staat. Of je nou een APK-keuring wilt of klein- of groot onderhoud nodig heeft of nieuwe banden, TVSAutos is er voor je. Er zijn zelfs klanten die voor een bepaalde gewenste auto een zoekopdracht plaatsen.''

Tevens is TVSAutos aangesloten bij Castrol Service Plus, Deze smeermiddelenpartner zorgt voor hoge kwaliteit oliën en is over de hele wereld bekend! Ook door de hoge prestaties in de Rally & Formule 1 wereld.

Voor het onderhoud en reparatiewerkzaamheden zijn technisch hoogwaardige hulpmiddelen beschikbaar, inclusief twee moderne hefbruggen. ,,Wij beschikken tevens over moderne diagnose apparatuur! En klanten die hun auto voor onderhoud achterlaten krijgen als ze dat willen een gratis leenfiets mee! Leenauto tegen gereduceerd tarief beschikbaar'', aldus Marco Vrancken. ,,Ook dat past in onze klantvriendelijkheid.''

Meer berichten