Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

NieuweKunstwerk! brochure

ZEVENAAR - Heb je de nieuwe al? Dit keer ons volledige aanbod in een overzichtelijke brochure. Aan de ene kant het theateraanbod in Het Musiater met een breed scala aan vertrouwde gezichten zoals Jon van Eerd, Karin Bloemen, Pieter Derks, Harry Sacksioni en uiteraard nieuwkomers. Met een soepele beweging draai je de brochure om en vind je het totale educatie aanbod boordevol cursussen, workshops en muzieklessen.

Kortom voor elk wat wils! Reserveer nu je kaarten of meld je aan voor een cursus op?www.liemerskunstwerk.nl. De brochures zijn vanaf woensdag 8 mei a.s. gratis af te halen op alle Kunstwerk! locaties: de bibliotheek, Het Musiater, de Volksuniversiteit en het Liemers Museum.

Open dag

Op zaterdag 25 mei is de open dag van Kunstwerk! Muziekschool van 11.00 uur tot 15.00 uur in Het Musiater. Ben je nieuwsgierig geworden naar het cursusaanbod van de muziekschool of wil je een kijkje nemen in ons theater? Op de foto met Sunny of knutselen met Kinderopvang Zonnekinderen? Het is allemaal mogelijk. Kom op zaterdag 25 mei van 11.00 tot 15.00 uur naar de open dag in Het Musiater. Het belooft een waar spektakel te worden met tal van optredens. Ook kun je een muziekinstrument uitproberen of meedoen met Muziek op schoot.

Locatie: het Musiater- Bommersheufsestraat 62- Zevenaar De toegang is gratis. Meer informatie staat op www.liemerskunstwerk.nl.

Meer berichten