Logo gemeentenieuwsonline.nl
Leden Toneelgroep 'Das Mooi'. (foto: Eddy de Wild)
Leden Toneelgroep 'Das Mooi'. (foto: Eddy de Wild) (Foto: Eddy de Wild)

Toneelgroep Das Mooi Groessen speelt Hotel Hommelus

GROESSEN - Op 24, 25 en 26 mei is het prachtig vernieuwde Dorpshuis van Groessen omgetoverd tot een echt hotel: Hotel Hommelus. Zoals de naam al doet vermoeden is er van alles aan de hand. Na een vrij onschuldig begin waarin we kennis maken met het hardwerkende personeel en alle bijzondere gasten ontrolt zich een grappig, soms spannend en soms hilarisch verhaal dat uiteindelijk eindigt in totale chaos en een verrassende ontknoping.

Een vrolijk toneelstuk, met zeer uiteenlopende karakters. De zakelijke en vergeetachtige Karin runt samen met haar ordinaire en altijd rokende zus Anita het hotel. Samen met Annie, de ietwat domme werkster en Freek, de altijd vrolijke bediende en kok proberen ze het de gasten naar de zin te maken. De bijzondere gasten maken het hun daarbij niet makkelijk. Een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen.

De spelers van 'Das Mooi' zorgen voor een heerlijk avondje of middagje uit waar nog jaren over nagepraat zal worden. "U kunt er bij zijn op vrijdagavond 24, zaterdagavond 25 of zondagmiddag 26 mei. Aanvang ’s avonds om 20.00 uur en zondagmiddag om 14.30 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn te koop bij het Dorpshuis Groessen, Fruitkwekerij de Stokhorst en Bakker Godschalk, allen in Groessen. Ook kunt u kaarten reserveren via toneelgroepdasmooi@outlook.com en ze daarna afhalen en betalen bij het Dorpshuis."

Meer berichten