Logo gemeentenieuwsonline.nl

ZP De Liemers maakt met slogan een statement

LIEMERS - ZP De Liemers maakt met slogan 'Collega’s in zelfstandigheid' een statement. Als ZP’er werk je vaak alleen, ben je soms op zoek naar iemand om mee te sparren. Iemand om je twijfels, frustraties, je successen mee te delen, maar ook om dingen samen te doen en op te pakken.

Samen kun je meer! Naast je vak moet je als ZP’er ook netwerken om meer bekendheid te krijgen. ZP De Liemers is een mooie manier om jouw zichtbaarheid te vergroten. Samen sta je sterker en kun je samen een vuist maken en met elkaar optrekken! Bij ZP De Liemers kom je in contact met gelijkgestemden, met mensen die graag met je meedenken en van elkaar willen leren.

ZP De Liemers is meer dan een netwerk voor Zelfstandig Professionals. ZP’ers die lid zijn van ZP De Liemers kunnen gebruikmaken van het ZP De Liemers Keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor kwaliteit en continuïteit van de werkzaamheden. Voor grote bedrijven en gemeenten een bevestiging dat er een vangnet als ze met een ZP’er in zee gaan die aangesloten is bij ZP De Liemers.

Wil je meer weten over dit keurmerk en de mogelijkheden binnen ZP De Liemers kom dan naar onze volgende bijeenkomst op 22 mei in het gemeentehuis van Zevenaar, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Aanvang 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Meld je wel even aan. Dit kun je doen via https://zpdeliemers.congressus.nl/events/netwerk-avond-zp-de-liemers De toegang is gratis.

Meer berichten