Logo gemeentenieuwsonline.nl
Team Duiven Alpe d'HuZes 2019. (foto: Fotografie Eef & Co)
Team Duiven Alpe d'HuZes 2019. (foto: Fotografie Eef & Co) (Fotografie Eef & Co)

Team Duiven organiseert Alpe d'HuZes diner

GROESSEN - Op 25 mei organiseert Team Duiven het Alpe d’HuZes diner bij Zaal Gieling Groessen. Rogier Sluyter, vroeger eigenaar en chefkok van restaurant De Goede Gooier in Blaricum en nu elk jaar betrokken bij de catering tijdens Alpe d’HuZes, zwaait die dag de scepter in de keuken. Hij zorgt voor een geweldig zesgangendiner.

Een avondvullend programma met een aperitief, zes gangen en afsluitend koffie/thee. Naast fantastisch eten, zal er ook voor entertainment gezorgd worden, waaronder een veiling! Voor deze unieke avond betaalt u 66,66 euro per persoon, inclusief drankjes. De kosten voor eventuele gewonnen veiling items komen hier nog wel bij. De avond begint om 18.06 uur en eindigt om 22.06 uur.

Het diner wordt grotendeels gesponsord door: Zaal Gieling Groessen, Slagerij De Groene Weg Bas Derksen, Wennekes Vishandel, Makro Duiven, De Groene Schuur, Fruitkwekerij de Stokhorst, Poeliersbedrijf Hans Koens, bakkerij Godschalk, IJs&zo, Vrumona, Heineken, Peeze Koffie, Appeldoorn Wijnhandel en Jac. Bongers dranken. Ook voor de veiling is alles gesponsord!

Meld je aan voor dit bijzondere diner

Stuur een email naar teamduiven@hotmail.com. Geef in je mail aan met hoeveel personen je wilt komen, eventuele allergieën waar de keukenbrigade rekening mee moet houden, en je contactgegevens. Er is plaats voor maximaal 80 personen. Vanaf vier personen kun je een eigen tafel reserveren. De kosten van het diner dienen vooraf betaald te worden door het bedrag te doneren op de actiepagina van Team Duiven. Hierover krijgt u instructies bij de bevestiging van de reservering.

Meer berichten