Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto van twee Jubilarissen en voorzitter van links naar rechts: Alexander Hoksbergen (25jaar), Wilbert Stapelvoort (voorzitter SAL), Stijn Palm (10jaar). 3e jubilaris: Ben van Bindsbergen (10jaar) kon helaas niet aanwezig zijn. (foto: PR duikteam Sub Aqua Libera)
Foto van twee Jubilarissen en voorzitter van links naar rechts: Alexander Hoksbergen (25jaar), Wilbert Stapelvoort (voorzitter SAL), Stijn Palm (10jaar). 3e jubilaris: Ben van Bindsbergen (10jaar) kon helaas niet aanwezig zijn. (foto: PR duikteam Sub Aqua Libera) (Foto: PR duikteam Sub Aqua Libera)

Jubilarissen SAL in het zonnetje gezet

LOBITH - Tijdens de jaarlijkse algemene leden vergadering van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) werden drie jubilarissen die hun 10-jarigen en 25-jarig jubileum vierden extra in het zonnetje gezet.


Er waren dit jaar twee heren die hun 10-jarig lidmaatschap van duikteam SAL vierden en één heer die maar liefst 25 jaar lid is van de duikclub. “We zijn er trots op dat ze alle drie al zo lang lid zijn en zich met liefde inzetten voor de club. Ze zijn niet alleen zeer gewaardeerde leden maar ook hele waardevolle vrijwilligers die zich in verschillende functies volop hebben ingezet voor de vereniging”, aldus Wilbert Stapelvoort, voorzitter van duikteam SAL.

"Ben jij net als deze jubilarissen ook op zoek naar een gezellige vereniging waar je jezelf thuis voelt en wekelijks bekenden tegenkomt om jouw (toekomstige) hobby mee te delen? Kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis introductieduik door te mailen naar opleidingen@subaqualibera.nl. Duikteam SAL traint wekelijks op donderdag avond in het zwembad in Lobith en geeft duikopleidingen (vanaf 14 jaar) voor beginnende en gevorderde duikers. SAL organiseert daarnaast verschillende clubactiviteiten voor haar leden waaronder een weekend naar Zeeland, clubduiken op verschillende locaties, een club BBQ en natuurlijk jaarlijks de opening en afsluiting van een gezellig duikseizoen."

Meer berichten