Logo gemeentenieuwsonline.nl
Overzicht terrein. (foto: Jan Wieggers)
Overzicht terrein. (foto: Jan Wieggers) (Foto: Jan Wieggers)

Kofferbakverkoop 5 mei in Giesbeek

GIESBEEK - Op zondag 5 mei is er een kofferbakverkoop die ook deze keer weer door De Vrienden van de Giese Toren wordt georganiseerd.

In de Tuinstraat, Past. Slingerstraat en achter de kerk zal het vol staan met fleurig geopende kofferbakken, ook dit jaar is het aanbod groot. Ook zullen er verkopers zijn die vanwege de voorjaarsschoonmaak hun zolder, schuurtje,vliering of de garage hebben opgeruimd proberen hun overtollige spullen aan de man/vrouw te brengen. Spullen waar men op uitgekeken is krijgen op deze dag weer een nieuwe kans.

Net als voorgaande jaren is veel meer te koop zoals streekproducten, boeken, tijdschriften, gereedschap, machines et cetera. Voor iedereen is er wel wat te vinden, het bieden en loven geeft sfeer aan de verkoop. Tijdens de verkoopdag is er ook ruimte voor jeugdige verkopers; zij krijgen een hoek aangewezen (wel even opgeven) waar ze hun overtollige speeltjes kunnen verkopen.

Ook zijn er diverse attracties zoals een springkussen, schminken, een clown en een accordeonist. Vooral voor de jeugd belooft het een onvergetelijke dag te worden. Als men het geslenter moe is, kan men op een van de terrasjes genieten van een betaalbaar hapje en een drankje. Voor informatie kan men bellen naar de volgende nummers: 06 10252829 of 06 12604822. De markt is open van 9.00 - 16.00 uur.

Meer berichten