Geloofsgemeenschap Sint-Werenfridus Westervoort

Misintenties pasen:

Riet Broens (jgt.), Martinus Messing (jgt.), Riet Weiss- Geurts, Co Messing, Corrie Messing- Disteli, Wilma Wigman- Opgenoort, Fien ter Voert, Wim ter Voert, Herman Schaars en Coba Schaars- Stevens, fam. van Kesteren, Jan Karsten, ouders Berntzen- Bloemberg,Nollie Evers- Peters, Herman Heijmen, fam. Heijmen- Cobussen, ouders Koenders- de Reus, ouders Bloemberg- Janssen, Geert Jansen, Jan en Rudie Rutjes, Theet Bisseling, Nino Moro, Eveline Susan Bish, Anna Putman- Thomassen, Wim van Maanen, Alice Jansen , Jan Jansen, overleden leden bedevaartgangers Kevelaer.

Nieuws insturen

REGIO - Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Vragen? Bel: 0481-464770.