Logo gemeentenieuwsonline.nl

Basketiers'71: Sportbeleving M & M

ZEVENAAR -Laatste eindsignaal heeft geklonken, speel zaterdagen zitten er op, competitie is (bijna) voorbij.

Rekenmeesters kunnen hun werk doen, eindrangschikkingen opgemaakt, competitiestanden zijn bekend. Niet alle teams zijn geëindigd op de plaats die ze bij aangaan van de competitie voor ogen hadden, eindcijfers liegen niet. Men wordt niet afgerekend op de behaalde plaats, cijfers, behaalde resultaten, spelplezier staat voorop, ambities zijn leuk, niet doorslaggevend.

Als individu maak je voor jezelf de balans op, hoe was mijn seizoen, ben ik tevreden, heb ik er uitgehaald wat er in zat, wil ik volgend seizoen doorgaan. Heeft mijn bijdrage een wezenlijke rol gespeeld bij de behaalde teamprestatie, willen we, kunnen we als team door, vragen die beantwoord moeten worden.

Voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn gestart, zullen meer vorm gaan krijgen. wie gaat wat doen, volgend seizoen. Als individu, als speler, als trainer, als coach, als begeleider, als bestuurslid, nieuwe teams, het broodnodige kader, hierover hoort u nader.

Laatste speelzaterdag zeven wedstrijden, vier verloren, drie gewonnen. Laatste drie wedstrijden van de dag, met een goed gevoel werd het seizoen afgesloten. Sportvelden werden keurig opgeruimd, ballen achter slot en grendel, tafelspullen in de kast, kortom afsluiten.

Niet eerder voordat de prijzenkast kon worden geopend, kampioenschap de bekers van U16-1 & U14-2 werden bijgezet. Wij ons zelf, ons 32e seizoen deze zaterdag afgesloten, volgend seizoen bij leven en welzijn, zijn we er weer bij! M & M tot een volgende keer

Meer berichten