Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuw licht op jeu de boules

vervangen veldverlichting
vervangen veldverlichting (Foto: H.Schurink)

DUIVEN - Bij de jeu de boulesvereniging C'est Dubo in Duiven is de bestaande veldverlichting vervangen door led-lampen. "Daarmee leveren wij een bescheiden bijdrage aan de energiebesparing maar kunnen wij ook genieten van beter licht tijdens onze speelavond."

Elke maandagavond en elke donderdagmiddag wordt er petanque gespeeld. Want petanque is de naam van onze sport, het is een onderdeel van de algemene term jeu de boules. "Woon je in Duiven of in Westervoort en ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan op maandagavond vanaf 19.30 uur of op donderdagmiddag vanaf 13.30 uur naar het Horsterpark aan de Westsingel in Duiven (ons speelterrein ligt tussen de voetbalvelden van DVV en de hockeyvelden). Dan wordt er gespeeld en is er altijd iemand aanwezig die je de regels van deze sport wil bijbrengen. Want het is een sport voor iedereen, jong en oud.

Als je komt kun je meteen met ons meespelen. Zelf spelmateriaal meenemen is niet nodig. Je kunt boules van de vereniging gebruiken. Daarna kun je beslissen om lid te worden, waarna je dan het hele jaar door kunt komen spelen. We houden geen winterslaap, weer of geen weer, de leden spelen het hele jaar door hun partijen. Ook kan aan diverse toernooien worden meegedaan.De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boulesbond, de NJBB. Je bent welkom. Voor inlichtingen kun je de website bezoeken, www.cestdubo.nl of bel je 0316 241898."

Meer berichten