Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kampioensteam U14-2. (foto: Basketiers 71)
Kampioensteam U14-2. (foto: Basketiers 71) (Foto: Basketiers 71)

Team zet kroon op het seizoen met mooie overwinning Basketiers U14-2 kampioen

ZEVENAAR - Zaterdag 6 april was de U14-2 van de Basketiers al kampioen geworden. Door een overwinning bij Challenge was het team onbereikbaar geworden voor de Pigeons uit Duiven. Uiteindelijk werd met 23-78 gewonnen en kon het kampioenschap gevierd worden.

Het kampioensshirt kon worden aangetrokken en de vlaai smaakte bijzonder goed. Op de beker en de medaille moest nog een weekje gewacht worden. Zaterdag 13 april was de laatste wedstrijd van het seizoen voor dit team. Thuis moest worden aangetreden tegen de nummer twee van de competitie, de Pigeons. Na een spannende en gelijk opgaande eerste helft werd uiteindelijk in het derde en vierde kwart afstand genomen van de tegenstander, en werd ook deze wedstrijd gewonnen. 61- 45 was de eindstand. Zo werd een kroon gezet op het kampioenschap en een topseizoen.

Het team heeft twintig wedstrijden gespeeld en achttien wedstrijden gewonnen. De beker, medailles en bloemen werden uitgereikt en uiteraard smaakte te kampioenstaart extra lekker. Al met al een succesvol seizoen voor de Basketiers, na de U16-1 weer een jeugdteam kampioen bij de Basketiers '71. Let's go Basketiers. Wil je nou ook onderdeel uit gaan maken van deze gezellige vereniging en een echte Basketier worden, kijk dan op de website voor mogelijkheden om mee te trainen met het team van jouw leeftijdsklasse.

Meer berichten