Logo gemeentenieuwsonline.nl

KBO afdeling Duiven ontmoetingsmiddag

DUIVEN - De ontmoetingsmiddag op woensdag 1 mei wordt gehouden in het woonzorgcentrum Thuvine van Dorth tot Medlerstraat ingang naast de fysiotherapeut.


Deze bijeenkomst staat in het teken van wordt dementie vriendelijk. Dementie we krijgen er allemaal mee te maken.in onze familie-of vriendenkring, maar ook op straat, in de winkel of op het werk. mensen met dementie willen zo lang mogelijk mee kunnen doen in de maatschappij. Het is daarom belangrijk dat omstanders weten hoe ze kunnen helpen. Negen op de tien mensen willen wel helpen , maar weten niet goed hoe.

In het eerste deel van deze bijeenkomst komt het begrip dementie door een deskundige aan de orde. Na een korte pauze volgt het tweede deel van de bijeenkomst waarbij een andere deskundige aandacht besteed aan de praktijken tips voor de omgang met dementie. Zo help jij mee Nederland dementie vriendelijk te maken.

Zaal open 13.30, aanvang 14.00 uur. Er is koffie/thee .Toegang is gratis. Belangstellenden zijn ook welkom. Voor vervoer bellen met Graag gedaan Duiven: 026 4440094. Liefst enkele dagen van te voren van ma tot en met vrijdag tussen 0.8.30 tot 12.00 uur.

Meer berichten