Logo gemeentenieuwsonline.nl
Clubgebouw TV Westervoort. (foto: Willibrord ten Berge)
Clubgebouw TV Westervoort. (foto: Willibrord ten Berge) (Foto: Willibrord ten Berge)

Zomerlidmaatschap tennisvereniging Westervoort


WESTERVOORT - Tennisvereniging Westervoort heeft 170 leden. Er is dus veel ruimte voor nieuwe leden. "Aan de Brouwerslaan 1 beschikken we over vier kunstgrasbanen en vier gravelbanen. Deze zijn uitstekend onderhouden."


Mensen, die lid worden, kunnen altijd spelen. Er zijn (bijna) geen wachttijden. "Degenen, die een andere sport beoefenen, willen we ook graag tijdens de zomerstop de mogelijkheid bieden om bij ons te komen tennissen om hun conditie op peil te houden. Je krijgt van ons een pas waarmee je van 7:00 - 22:00 uur een baan kunt reserveren. Voor zomerleden is dat in de periode van 1 mei - 31 augustus of van 1 juni tot en met 30 september (vier maanden)
Je kan je voor het (zomer)lidmaatschap aanmelden via de website www.westervoorttennis.nl. (Klik op de box "Lid worden" rechts boven in het scherm, vul het digitale formulier in, klik op 'inschrijven'.)
De ledenadministratie zal een reactie sturen per telefoon of email voor verdere instructies. Een pasfoto is nodig als je ook KNLTB-lid wilt worden."

Meer berichten