Logo gemeentenieuwsonline.nl
Van links naar rechts: Yven Wehman, Faye Hensen en Anouk de Kruijff. (foto: Bushi Arnhem)
Van links naar rechts: Yven Wehman, Faye Hensen en Anouk de Kruijff. (foto: Bushi Arnhem) (Foto: Bushi Arnhem)

Brons voor Yven Wehman op NK -15

REGIO - Yven Wehman (-55 kg) uit Lathum pakte op zaterdag 6 april het brons op het NK voor de -15 in Leek. Clubgenote Anouk de Kruijff wist eveneens het brons mee naar huis te nemen.

Twee judoka's van Bushi Arnhem mochten op het hoogste treetje plaatsnemen en kregen de gouden medaille omgehangen: Faye Hensen werd kampioen in de gewichtsklasse -48 kg en Janno Prins in de -38 kg. Yven en Anouk grepen vorig jaar net naast de medaille op het NK maar mochten nu wel op het podium plaatsnemen. Een mooie ontwikkeling voor beide judoka's. Yven was de dagen ervoor nog ziek, maar wist desondanks deze pracht prestatie neer te zetten.Het is mooi om te zien dat hard werken met plezier zijn vruchten afwerpt! Faye mocht al twee keer het brons mee naar huis nemen op een NK in de afgelopen twee jaar en nu is daar dan ook de gouden medaille aan toegevoegd. Een geweldige prestatie!

Janno deed ook goede zaken nadat het vorig jaar op het NK net niet wilde lukken een medaille te pakken in de -34 kg. Ook voor hem geldt: de aanhouder wint! De vereniging is supertrots op al de judoka's en hoopt op nog vele mooie resultaten! Ook degene bij wie het niet wilde lukken op het NK: hard blijven knokken, leren van deze ervaring en gestaag doorgaan!

Meer berichten