Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koor Look Who's Singing, dirigent Maud Lavrijsen. (foto: Margreet Ditzel)
Koor Look Who's Singing, dirigent Maud Lavrijsen. (foto: Margreet Ditzel) (Foto: Margreet Ditzel)

Duivens popkoor Look Who's Singing al 35 jaar springlevend

DUIVEN - Het Duivens popkoor Look Who's Singing heeft zijn 35 jarig bestaan afgelopen november met een spetterend avondvullend programma in De Ogtent gevierd.

Het koor is meteen weer enthousiast door gegaan met het repeteren van nieuw repertoire. Look Who's Singing is een vierstemmig koor voor dames en heren. Om een indruk te geven... Enkele nummers die we zingen The longest time, Earthsong, You’ve got a friend, Something inside so strong, Fields of gold, Dock of the bay, You are the sunshine of my life.

De gezellige repetities worden geleid door de jonge, Utrechtse en talentvolle dirigent Maud Lavrijsen. Er is een vast combo, dat het koor wekelijks begeleid: Lindsay Stuijt speelt als pianist en Reyer Groenendijk als gitarist. Twee andere hoogtepunten in de afgelopen jaren waren de optredens – als achtergrondkoor- met het cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn vier geweldige muzikanten in de Ogtent.

Elk jaar heeft het koor al meegedaan bij Dickens in de Liemers in het Horstenpark in Duiven. Door het jaar heen verzorgt het koor ook elders optredens. "Heb jij zin om met ons mee te zingen? Jij bent welkom om elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur een kijkje te komen nemen. Je kunt ook een paar keer vrijblijvend meezingen. Zie ook www.lookwhossinging.nl."

Meer berichten