Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligers gezocht

ZEVENAAR - Caleidoz Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers voor de volgende organisaties:

- Pleyade is op zoek op zoek naar een gastheer/vrouw die samen met de bewoners een kopje koffie drinkt, de dag bespreekt, een spelletje doet of in de zomer een avondwandeling maakt.

- Werkgroep Alzheimer zoekt een voorzitter die medeverantwoordelijkheid draagt voor de organisatie en financiën van het Alzheimer Café. - Humanitas zoekt opvoedingsondersteuners. Binnen de Humanitas-projecten Home-Start en Home-Start+ worden moeders/vaders ondersteund bij bij lichte opvoedingsvragen, waarbij de regie bij de ouders blijft.

- Subenhara-Pleyade zoekt vrijwilligers die op verschillende momenten inzetbaar is voor het begeleiden van activiteiten. Uren en dagen in overleg.

Voor meer informatie over deze en circa 300 andere vacatures kunt u contact opnemen met de Vacaturebank van Caleidoz Vrijwilligerscentrale Zevenaar (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur, telefoon 0316-243299). U kunt ook kijken op de website www.vrijwilligerscentralezevenaar.nl of een e-mail sturen naar: vacaturebank@caleidoz.nl.

Meer berichten