Logo gemeentenieuwsonline.nl

Podium Koningsdag Westervoort open voor álle kunsten

Foto:

WESTERVOORT - In Westervoort is men alweer druk bezig met het programma voor Koningsdag op 27 april. 'Onze motivatie is het evenaren – en waar mogelijk verbeteren - van deze dag. Bij alles wat we doen houden we steeds onze missie in gedachten: een leuke dag organiseren voor jong en oud', aldus Boris Wielinga van de organiserende stichting.

Het eerste Open Podium Koningsdag vorig jaar was een groot succes en werd alom gewaardeerd. Het podium wordt nu zelfs opengesteld voor elk soort 'kunst', van zang tot jongleren, dans of wat je ook maar kunt bedenken. Iedereen die iets op het podium wil laten zien is welkom.

Programma voor jong en oud
Het programma voor Koningsdag is flink gevuld. Om 10.00 uur is er op het Dorpsplein de opening door de burgermeester, waarna de activiteiten starten. Er is weer een peuterplein, diverse kindershows en een straatartiest. Er zijn Oud-Hollandse Spelen, dansdemonstraties, een bowlingbaan en nog veel meer. Ook is er natuurlijk een vrijmarkt en een braderie.

Vanaf 11.00 uur start het programma bij zalencentrum Wieleman. Daar staat een stormbaan van liefst 50 meter, zijn er theatervoorstellingen en shows voor kinderen, kickboksdemonstraties. lasergamen en een megagrote voetbaldarts. Het Open Podium met dj vindt daar plaats en nog veel meer.

Treintje
Stichting Koningsdag Westervoort wil dit jaar nog meer proberen om alle activiteiten met elkaar te verbinden. Wielinga: 'Er zijn natuurlijk twee locaties met activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Daarom laten we de activiteiten bij Wieleman wat eerder beginnen en we hebben een treintje gehuurd die ook het heen en weer reizen tussen beide locaties leuker én makkelijker maakt.'
Bekijk het volledige programma op: www.stichtingkoningsdagwestervoort.nl Aanmelden voor het Open Podium, voor de vrijmarkt of braderie kan via de website.

Meer berichten