Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreas-Maria Koningin Zevenaar

KERKDIENSTEN in Andreaskerk: 12 april t/m 26 april 2019. Zondag 14 april – Palmpasen - om 9.30 uur: Eucharistieviering,-Gezinsviering- voorganger: Pater G.Remmers met koor Stella Maris. De collecte is voor de Bisschoppelijke Vastenactie en de eigen geloofsgemeenschap. Intentie: Jan en Riet Köning.

.“Bloemetje van verbondenheid” zondag 14 april zal -het Bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als je iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen kun je na de viering een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar.Het idee is om dit voortaan iedere tweede zondag van de maand te doen.Na afloop van de viering wordt er een Palm-Pasen-optocht door Zevenaar gehouden. Drumfanfare St.Jan uit Babberich gaat voorop in de optocht. De route loop via de Markt, langs de Pelgromhof en via de Doelenstraat weer terug naar de kerk. Daar is koffie , thee en limonade en wat lekkers voor de kinderen.

*Witte Donderdag, 18 april om 19.00 uur: Eucharistieviering - REGIOviering. Voorgangers: pastoor Thanh Ta en Diaken A. van Zundert met Projekt koor.

*Op vrijdag 19 april, Goede vrijdag, 15.00 uur: Kruisweg. Voorganger: pastor J. Heemink. *Om 19.00 uur, Kruisverering. REGIOviering. Voorganger: pastoor Thanh Ta.

Meer berichten