Logo gemeentenieuwsonline.nl
Carla Herlfterkamp. (foto: Sjoerd van den Berg)
Carla Herlfterkamp. (foto: Sjoerd van den Berg) (Foto: )

Loo Budget Concerten

LOO - Sing à Long, oftewel lekker meezingen! Met Carla Helfterkamp: zang. Theo Scholten: accordeon & Vincent Gal: drums/percussie.

Zing jij vooral thuis in de badkamer? Altijd al met anderen willen zingen, maar je durft niet echt op een koor af te stappen? Of pak jij graag elke gelegenheid aan om je muzikaal, lekker uit te leven? Hoe dan ook: Trek je stoute schoenen aan en doe mee! Laat je niet weerhouden door 'kleine stemmetjes' in je hoofd, die jou daarvan af willen houden, maar kom zondag 28 april met ons meezingen!

Zingen is heerlijk en werkt ontspannend. Samen-zingen is nog gezelliger en fijner, want wat is er mooier dan muziek delen. En... Niets is fout! Sta jij te genieten tijdens het zingen dan is onze missie geslaagd, yes! Na het inzingen gaat het muziekfestijn van start en daarbij mag je lekker meezingen vanuit het Songboekje dat je van ons krijgt. Wat zijn dan zoal liedjes vraag je je af? Dat zijn gezellige meezingnummers die je vast wel kent: zeer bekende nummers.

We reizen af naar de Beatles en gaan via Charles Aznavour & Gloria Gaynor naar Adelle en alles wat daartussen zit. Misschien hoor je een enkel nummer uit 2017. We zingen Nederlandse- en Engelstalige nummers. En mocht je er eentje niet zo goed kennen, dan zing je toch gewoon uit het boekje mee. Of, misschien wil je even achterover leunen dan kan dat ook, want naast het meezingen is er ook de mogelijkheid om af en toe lekker te luisteren. "Het is te gek jou zondag 28 april in Loo te ontmoeten, én helemaal super om je te horen! Zie ik je?", aldus Carla.

Meer berichten