Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bewoners September Zevenaar bedanken het Zonnebloemkoor voor een gezellige middag. (foto: Susan de Vries)
Bewoners September Zevenaar bedanken het Zonnebloemkoor voor een gezellige middag. (foto: Susan de Vries) (Foto: Susan de Vries)

Zonnebloemkoor verrast bewoners woonzorgcentrum September in Zevenaar

ZEVENAAR - Maandag 8 april was het een prachtige lentedag, maar ook binnen scheen de zon toen het Zonnebloemkoor onder leiding van Loyse ten Kate de bewoners van September in Zevenaar liet genieten van een oer-Hollands repertoire.

De zeer herkenbare liedjes toverden een glimlach op de gezichten en ze werden door het merendeel van de aanwezigen meegezongen. Want wie herinnert zich bijvoorbeeld niet 'Korenbloemen blauw', 'Ik stuur je een boeketje rode rozen', liedjes uit 'Ja zuster, nee zuster' en 'De Jantjes' en uit het repertoire van Wim Sonneveld?

Ook zongen (en speelden) Thea Reinink en Steven Plug op een overtuigende manier het lied 'Omdat ik zoveel van je hou'. Tijdens het slotnummer 'Catootje' beeldde een aantal koorleden de figuren op ludieke wijze uit. En uiteraard voldeed het koor graag aan het verzoek uit de zaal om een toegift. Als dank verrasten enkele bewoners alle koorleden met een mooie zonnebloem. Het was zowel voor bewoners als koorleden een heel geslaagde middag.

Meer berichten