Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

School voor Motorrijders

Duiven - Een motorrijbewijs halen doe je niet zomaar. Daar gaat tegenwoordig een gedegen motorrijopleiding aan vooraf. Er staan namelijk twee praktijkexamens en één theorie-examen op je te wachten. Motorrijschool Frank van Gerwen helpt je daarmee, vanuit meer dan twintig jaar les ervaring snel, betrouwbaar en veilig op weg. Motorrijschool Frank van Gerwen beschikt hiervoor over moderne en betrouwbare les motoren. Speciaal voor de wat kleinere aspirant motorrijd(st)er beschikt de motorrijschool over de populaire Kawasaki Z650 (model 2019). Het lage gewicht, de lage zadelhoogte en Assist & Slipper koppeling zorgen voor fantastische rijeigenschappen en geven al snel veel vertrouwen in deze motor. De overige les motoren zijn van het merk Honda, ook deze hebben al heel wat cursisten aan het motorrijbewijs geholpen. Vijf dagen in de week, van woensdag t/m zondag geeft Frank vanaf zijn eigen volgmotor rijles en is de motorrijschool geopend van 08.30 tot 19.30 uur. Boek nu een proefles (zie advertentie) en maak kennis met deze unieke motorrijschool.

Ook de meer ervaren motorrijd(st)er vindt meer en meer de weg naar de motorrijschool. De ABS cursus, ABC&TT en de Bergtraining cursus worden regelmatig gegeven vanuit het bedrijfspand in Duiven. Verder is Frank actief voor de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging waar hij als VRO-instructeur op het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit in Lelystad verschillende voortgezette rijopleidingen verzorgt. Een allround vakman en een vakidioot mag je deze ervaren motorrij-instructeur dan ook wel noemen.

Motorrijschool Frank van Gerwen is gevestigd op de Hydrograaf 17, 6921 RS Duiven. Tel: 0316-544644. www.frankvangerwen.nl

Meer berichten