Logo gemeentenieuwsonline.nl

Winst voor beide herenteams Pigeons

DUIVEN - Zaterdag 6 april stonden er naast een fantatsisch minitoernooi ook nog acht andere basketbalwedstrijden op het programma. Pigeons1 speelde in eigen huis tegen Black Stars. Opnieuw was het team van Amr Grayeb benadeeld door blessureleed en met slechts vijf basketballers, tegen een tien spelers vanuit Black Stars begon de wedstrijd iets later dan gepland wegens het ontbreken van tafellaars.

Nadat enkele telefoontjes te hebben gepleegd waren er twee spelers (Leon Wibbels & Sami Hiffens) bereid om hun avondmaal even te laten staan en om na de wedstrijd te tafelen. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd en het was duidelijk dat beide teams voor de winst wilde gaan. Het team uit Duiven knokte voor iedere bal en ging overduidelijk voor de winst! Eindstand 68-52.

Pigeons 2 speelde zaterdag 6 april uit tegen Arnhem Eagles. Het beloofde een spannende pot te worden, aangezien Eagles in Duiven eerder dit jaar wisten te winnen. Zoals altijd wisten de basketballers uit Duiven zich aardig op te peppen voor deze wedstrijd en gemotiveerd tot op het bot vertrokken de Pigeons naar Arnhem. Om 16.45 ging Pigeons met een mooie voorsprong de rust in en ook in de tweede helft bleef Pigeons strijden knokken voor iedere bal. Het laatste kwart kwamen de Eagles nog aardig dichtbij, maar de winst werd niet meer uit handen gegeven. Eindstand 68-66 en met 26 punten was Daniel Span The Man of the Match.

Voor meerdere team is Pigeons nog steeds hard op zoek naar nieuw talent. "Ben jij goed in basketbal en wil jij Pigeons komen versterken, stuur dan snel een mail naar info@depigeons.nl of kijk op www.depigeons.nl."

Meer berichten