Logo gemeentenieuwsonline.nl

Van luisterliedjes tot meezingers met FF Wat Anders

ZEVENAAR - Op zaterdag 20 april kunnen de bezoekers in muziekcafé De Lantaern in Zevenaar genieten van een gevarieerd concert van FF Wat Anders (voorheen De Gebroeders).

De bandleden zorgen voor mooie luisterliedjes en vrolijke meezingers in een cabaretachtige sfeer. De avond begint om 20.30 uur en de toegang is 8,50 euro. FF Wat Anders bestaat uit Henk Jansen, Theo Luub, Mees Korving, Edwin Wendrich en Laura van Dijk. Samen zorgen zij voor een onvergetelijke avond met mooie luisterliedjes afgewisseld met vrolijke meezingers, gezongen in het dialect, algemeen beschaafd Nederlands, Engels en zelfs Spaans. Ze brengen nummers uit het populaire programma 'Beste zangers', maar ook swingend oldies van onder andere Dolly Parton en the Every Brothers. In de pauze en na de voorstelling is het mogelijk om een Meet & Greet te hebben met de leden van de band, zodat de bezoekers desgewenst een selfie met hen kunnen maken.

Ook zijn - exclusief tijdens de voorstellingen - de unieke en enige echte FF wat anders koffiemokken te verkrijgen, voor een leuk en blijvend aandenken aan het optreden. FF Wat Anders is zeer populair door hun Moes met Ribkes voorstellingen. Op deze avond geen Moes met Ribkes, maar wel een zeer gevarieerde voorstelling waar de lach en de traan elkaar afwisselen en misschien ook de tranen van de lach wel over de wangen gaan biggelen. Kortom: het wordt een heerlijk avondje uit in muziekcafé De Lantaern,.

Meer berichten