Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreas-Maria Koningin Zevenaar

Paaszaterdag, 20 april, om 21.00 uur: Eucharistieviering - REGIOviering. Voorgangers: pastoor Thanh Ta en pastoraal werker M. Smits en pastoraal werker J.Heemink met Projekt koor.De collecte is voor de Wilibrordusparochie.

1e Paasdag - Zondag 21 april 9.30 uur: Eucharistieviering - voorganger: Pater G.Remmers met A.M.K. koor. De collecte is voor eigen geloofsgemeenschapMisintenties: Thea van Haaren-van der Velden en overleden familie van der Velden-Wolters en van Haaren-Schrievers. Louise Bruns-Wentholt. Fam. Visser-Verkerk. Jan Berntzen. Ouders C. de Jager-Barten. Mientje van Millingen-Roelofsen. Dick Ghijben. Ouders Kelderman-Casterop. Jan ten Brinke en overleden familie ten Brinke-Schepers. Albert van Kraaij en familie. Maurice van Bommel en grootouders van der Togt-van Calsteren en van Bommel-Ruijters.

2e Paasdag – Maandag 22 april 9.30 uur: Eucharistieviering - voorganger: Pater G. Remmers met koor Stella Maris. De collecte is voor eigen geloofsgemeenschap.

Misintenties: Theet en Betsie Reijmer, Harry Gademann, Jan en Riet Köning, Riek Sanders, Frans Gieling, Toos Bus jaargetijde.

Overleden: Op 26 maart is Mevr. Tonnie Berendsen-Kuppens overleden in de leeftijd van 85 jaar. Zij woonde Rembrandtplein. Haar uitvaart was op zaterdag 30 maart vanuit de H.Andreaskerk,waarna begrafenis op begraafplaats aan de Kerkwijkweg in Didam. Op 1 april is Mevr. Maria Berendsen-Kraijenbrink overleden in de leeftijd van 85 jaar.Zij woonde Julianalaan. Haar begrafenis was op vrijdag 5 april op graafplaats Rosorum.

Meer berichten