Logo gemeentenieuwsonline.nl
De officiële route Kandiapad. (foto: Tiny Buiting)
De officiële route Kandiapad. (foto: Tiny Buiting) (Foto: Tiny Buiting)

Zomertijd Klompenpadwandeling

GROESSEN - Voor het derde jaar organiseert de activiteitencommissie van de Dorpsraad Groessen een zomertijd klompenpad wandeling op zondag 31 maart.

De start is vanaf 09.00 uur tot 11:00 uur. Start en eindpunt is dorpshuis Groessen, Sint-Isidorusplein 4 in Groessen. De route is speciaal gemaakt voor deze morgen, en loopt over privéterrein. De afstand is ongeveer 9 kilometer. De eigenaren geven voor deze ene morgen toestemming om over hun grondgebied te wandelen.

Zo opent familieSmits de deuren van de boerderij De Weem, zodat je de jonge lammeren kunt bewonderen die er zeker zullen zijn rond die tijd. Tijdens de route komt de wandelaar langs ‘Stichting Klussen en Kringloop’, die speciaal geopend is voor deze morgen; kijk rustig rond en vervolg de route over het erf van Huize Rijswijk.

Na een uurtje wandelen is er een pauze plek, deze keer is dat de fruitKwekerij De Stokhorst. Waar de koffie en thee met iets lekkers klaar staat. En natuurlijk een appeltje van kwekerij De Stokhorst. De totale route is rond de 8 à 9 kilometer, en loopt over verharde en onverharde wegen en over de schouwpaden van rijkswaterstaat. Deze is niet toegankelijk voor scootmobiel of rolstoel. De deelname is gratis en men kan zich inschrijven via e mail adres: dorpshuisgroessen@hotmail.com.

Meer berichten