Babberich verwelkomt burgemeester Luciën van Riswijk

BABBERICH - Op donderdagavond 28 maart gaat Babberich burgemeester Luciën van Riswijk feestelijk welkom heten. Dorpsraad-Babberich heeft in samenwerking met het gehele verenigingsleven, de ondernemers en de basisschool een prachtig programma samengesteld.

De avond begint om 19.45 uur in het Kulturhus De Borg en duurt tot ongeveer 21.30 uur, de burgemeester wordt binnengehaald door de verkeersregelaars en met een muzikale vendelhulde, vervolgens zijn er allerlei prachtige optredens en demonstraties in de gehele Borg (foyer, school, grote zaal en gymzaal), de muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Babberichse Grenzkapel en het Ritmisch Koor zal voor prachtige zangnummers zorgen, verder wordt er een video gepresenteerd van de mooiste plekjes, het verenigingsleven en de ondernemers in Babberich uit het verleden naar heden, ook zijn er diverse demonstraties zoals onder meer van koersbal, tafeltennis Shot, AED, Samen Eten en kunnen alle verenigingen en ondernemers in de grote zaal zich, op hun eigen manier, presenteren aan de burgemeester en de aanwezigen.

Deze avond is voor alle inwoners van Babberich, de toegang is gratis en iedereen krijgt 'n kop koffie, twee consumpties en hapjes aangeboden, er is voldoende parkeergelegenheid. Op deze avond laat Babberich zien wat ze allemaal in huis heeft gehad en heeft en waartoe hechte gemeenschap met zijn honderden vrijwilligers in staat kan zijn, niet alleen wonen maar vooral ook leven in één van de parels van de gemeente Zevenaar.