Logo gemeentenieuwsonline.nl

13 april: 1e editie Seven Aere Festival! Nieuw festival biedt podium aan bands met Zevenaarse roots

ZEVENAAR - Hou je van live muziek en heb je zin in een feestje? Kom op zaterdag 13 april naar de eerste editie van het Seven Aere Festival! Een authentiek en ouderwets gezellig festival, dat een podium biedt aan acts en bands met muzikanten van Zevenaarse bodem. Ook op het gebied van de catering staan de Zevenaarse roots centraal. Kortom, alle ingrediënten voor een top avond!

Ervaren bands & jong talent

Op het programma staan zowel ervaren bands als jong talent. De volgende acts betreden op 13 april het podium:

- Toppers van 't Grieth! - De Senderse toppers Bjorn, Anthony en Erwin breken met hun gouden strotjes de tent volledig af.

- Lotus - Al jaren een grote naam! De Molukse topformatie vult met gemak een podium vol muzikanten en de tent met swingende deuntjes. Probeer hier maar eens bij stil te staan!

- Slip - De jonge honden van deze gloednieuwe band speelden voorheen in The Estate. In een vernieuwde samenstelling staan ze garant voor een top optreden.

- High Jinks - High Jinks staat voor plezier. Met hun vette funk, soul, pop en rock covers rocken ze je uit je sokken!

- Kix - De geoliede feestmachine Kix staat bekend om hun veelzijdige repertoire en enthousiasme. De allround coverband speelt overal het dak eraf en zorgt voor een spetterende afsluiting van het festival.

Mede mogelijk gemaakt door…

Het festival begon met een idee van een paar vrienden om iets moois te organiseren voor alle Zevenaarders. "Dat het niet bij een idee bleef is te danken aan het enthousiaste organisatie comité en het overweldigende animo van muzikanten, vrijwilligers en sponsoren. Het is echt een festival dat stevig geworteld is in Zevenaar. We kijken er enorm naar uit en hopen er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken", aldus Dolf Erkelens namens het organisatie comité.

Seven Aere Festival (18+), zaterdag 13 april, 19.30 - 00.30 uur, Sportpark de Griethse Poort (Doesburgseweg 14 Zevenaar).

Kaarten (5,- voorverkoop, 7,50 aan de deur). Voorverkoop (vanaf 23 maart) bij: SDZZ, Slagerij Franz Gerritschen, Ons Cafe, Cafe Nostalgie.

Volg voor meer info het Seven Aere Festival ook op Facebook of Instagram!

Meer berichten