Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hoog water in de Liemers.
Hoog water in de Liemers. (Foto: bijgevoegd een rechtenvrije foto)

Uitnodiging themabijeenkomst 'Water in de Liemers'

DUIVEN - Stichting Milieuvrienden Duiven bestaat 30 jaar. In deze 30 jaar hebben leden van de Milieuvrienden zich betrokken bezig gehouden met diverse onderwerpen die speelden en spelen in ons leefgebied, en die de belangstelling hebben van de Milieuvrienden en wellicht ook van u. Want wij leven en wonen in een mooi en bijzonder gebied, waar veel gebeurt.

"Wij nodigen inwoners uit de Liemers en andere betrokkenen uit voor een thema bijeenkomst met het onderwerp 'Water in de Liemers'. Te veel water, te weinig water, hoe houd je water vast en wordt er gezorgd dat we niet verdrogen of verdrinken. Hoe staat het met de kwaliteit van het water, nu en in de toekomst en de veranderingen door onder andere het klimaat. Op deze bijeenkomst willen wij samen met u, als inwoner van Duiven en de Liemers aandacht schenken aan dit thema."

Als gastspreker is het Waterschap Rijn en IJssel (WRIJ) uitgenodigd. Deze gaat ons vertellen en laten zien hoe wij omgaan met het water in de Liemers. Verder is er informatie en zijn er tips over allerlei onderwerpen waar de Milieuvrienden zich mee bezig hebben gehouden.

De bijeenkomst is op 16 april vanaf 19.45 uur in De Wijkern, Eilandplein 300 in Duiven. Tot de pauze kan men luisteren naar sprekers van de Milieuvrienden en het Waterschap. Daarna is er een interactief programma. We sluiten om 22.00uur af met een hapje en een drankje. Aanmelden kan via secretariaat@milieuvrienden.nl.

Meer berichten