Logo gemeentenieuwsonline.nl
Atletiekbaan van Zevenaar. (foto: Jouke Dijkstra)
Atletiekbaan van Zevenaar. (foto: Jouke Dijkstra) (Foto: Jouke Dijkstra)

AV de Liemers Coopertesten

ZEVENAAR - Sinds 2016 beschikt atletiekvereniging de Liemers over een vernieuwde accommodatie. Dat de vereniging niet stil zit, is te merken. Exploitant Stichting de Liemers Breedtesport is op dit moment druk bezig met het realiseren van een sprintbaan en eveneens een sprinthelling naast de atletiekbaan van Ataro.

Om heel de Liemers kennis te laten maken met hardlopen organiseert atletiekvereniging de Liemers dit jaar weer drie maal een coopertest. Tijdens deze coopertesten is het mogelijk om je conditie te meten en advies te krijgen over je loophouding van gediplomeerde trainers.

Op 15 april zal er ook een podotherapeut van Innofeet aanwezig zijn om vrijblijvend en gratis advies te geven over klachten of aan de enkels, knieën, heupen of rug. Deelname aan de coopertest is helemaal gratis! Kom meten hoe het met jouw conditie is gesteld tijdens de coopertest op 15 april, 15 juli of 26 augustus. De coopertest start om 19:30 uur dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Opgeven voor deelname is niet nodig. Adres: Heerenmäten 4 in Zevenaar.

Meer berichten