Ontmoetingskerk Zevenaar

Op zondag 31 maart is er om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk een morgengebed, waarin ds. A. jonkman zal voorgaan. Daarna is er een gemeenteochtend in ‘Ons Huis’, waar op een ontspannen manier zal worden gesproken over verschillende mogelijke vormen van de kerkdienst.

Ook zal er informatie worden gegeven over de samenwerking tussen de zes protestantse gemeenten in de Liemers en over de renovatie van de klokkentoren.

Op zondag 7 april gaat in de viering om 10.00 uur ds. H.van Loon-Kuiper uit Doetinchem voor. Tijdens deze viering is er ook kindernevendienst en jeugdkerk in ‘Ons Huis’.

Om 17.00 uur is er een meditatieve vesperviering, waarin dhr. Piet van der Heide het thema: ‘Wanneer ik zoek naar woorden’ aan de orde zal stellen.

In dit meditatief uur laten we ons leiden en inspireren door de woestijnvaders. Zij zochten in de stilte naar woorden voor hun gebeden en reciteerden het boek der psalmen in een geest van erbarmen en mededogen. Met medewerking van: Het Kwartet, een zanggroep van de Arnhemse Opstandingskerk.