Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Picasa

Winnaars Vrijwilligersprijzen in Duiven

DUIVEN - Op 14 maart zijn de jaarlijkse prijzen voor vrijwilligers in de gemeente Duiven uitgereikt. De grote vrijwilligersprijs voor de groepen is gewonnen door werkgroep jeugdactiviteiten schutterij OG & Join. De grote vrijwilligersprijs voor de individuele is gewonnen door Eric Klappers. Zij hebben een bedrag van 500 euro in ontvangst genomen. De jongerenvrijwilligersprijs is gewonnen door Lisa Brinkman. De gemeente Duiven heeft haar blij gemaakt met een bedrag van 250 euro.

Dit jaar lag de organisatie van de vrijwilligersavond volledig in handen van Mikado, zij werden ondersteund in de organisatie door de gemeente Duiven en Anouk@Work. De genomineerden hebben allemaal een filmpje opgenomen waarin ze konden aangeven waarom ze genomineerd waren. Deze filmpjes zijn op de website van de vrijwilligerscentrale neergezet zodat inwoners de filmpjes konden bekijken en daarmee ook gerichter hun stem konden uitbrengen. Op de avond zelf kregen alle aanwezigen een stemformulier waarop de laatste stem nog uitgebracht werd. Dit jaar stonden alleen de top drie van de jongerenvrijwilligersprijs en de top drie van de grote vrijwilligersprijs voor de groepen op het formulier. Naar aanleiding van het aantal stemmen is er gekozen om het dit jaar op deze manier uit te voeren.

Avond zelf

Burgemeester Rik de Lange en wethouder Johannes Goossen hebben de vrijwilligersavond geopend. Om deze drukbezochte avond goed te laten verlopen, hebben verschillende ondernemers hun steentje bijgedragen. Welling Catering heeft het buffet verzorgd, Boeketterie 't Hoekje heeft een deel van de bloemen gesponsord, De OGTENT heeft er voor gezorgd dat we ook dit jaar weer de zaal en café mochten gebruiken, Pronto Print heeft het magazine voor de vrijwilligers gedrukt en Anouk de Valois heeft net als vorig jaar haar steentje bijgedragen door mee te denken in de voorbereidingen en de avond aan elkaar te praten. Dit jaar heeft cabaretgroep de Enge Buren het avond deel verzorgd. Met veel plezier hebben alle bezoekers hier van kunnen genieten.

De vrijwillige inzet van inwoners van de gemeente Duiven is enorm dynamisch en divers. De drukbezochte vrijwilligersavond gaf dit jaar een goed beeld van de vrijwilligers in de gemeente Duiven.

Meer berichten