Logo gemeentenieuwsonline.nl
Twee wandelende mensen op klompenpad Kandia in Groessen. (foto: Jos Peters)
Twee wandelende mensen op klompenpad Kandia in Groessen. (foto: Jos Peters) (Foto: Jos Peters)

ZOMERTIJD WANDELING

GROESSEN - Voor het derde jaar organiseert de activiteitencommissie van De Dorpsraad Groessen een zomertijd klompenpad wandeling op zondag 31 maart. De start is tussen 09:00 en 11:00 uur bij Dorpshuis Groessen, Sint-Isidorusplein 4 in Groessen.

Deze route is speciaal gemaakt voor deze morgen, en loopt over privéterrein. De eigenaren geven voor deze ene morgen toestemming om over hun grondgebied te wandelen. Zo opent de familie Smits de deuren van de boerderij De Weem. zodat je de jonge lammeren kunt bewonderen die er zeker zullen zijn rond die tijd.

Tijdens de route komt men langs stichting Klussen en Kringloop, dat speciaal geopend is voor deze morgen; kijk rustig rond en vervolg de route over het erf van Huize Rijswijk. Na een uurtje wandelen is er een pauze plek, deze keer is dat de FruitKwekerij De Stokhorst. Hier staat de koffie en thee met iets lekkers klaar. En natuurlijk een appeltje van...?
De totale route is rond de 8 à 9 km, de route loopt over verharde en onverharde wegen en over de schouwpaden van rijkswaterstaat. Het is niet toegankelijk voor scootmobiel of rolstoel. De deelname is gratis. Inschrijven kan via e mail adres dorpshuisgroessen@hotmail.com.

Meer berichten