Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bovag Autorijschool Quickles.nl

ZEVENAAR – Bovag Autorijschool Quickles.nl maakt het voor leerlingen in Zevenaar en omgeving mogelijk een professionele Bovag-rijopleiding tegen een scherpe prijs te volgen in schakel of automaat.
Tijdens de Lenteactie krijg je nu een korting van 150 euro op je lespakket.

Autorijschool Quickles.nl is als rijschool lid van Bovag Rijscholen, omdat men zich daarmee duidelijk onderscheidt. Leerlingen zijn goed beschermd omdat men werkt met duidelijke voorwaarden en het Bovag Garantiefonds Rijscholen. Ouders kunnen hun zoon of dochter met een gerust hart op pad sturen omdat hun instructeur van onbesproken gedrag is met een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en de juiste geldige papieren.

Hun All Inclusive Bovag Rijopleiding is echt uniek in de rijschoolwereld omdat alles wat bij een rijopleiding hoort er bij inbegrepen is. Iedereen is welkom voor rijles in schakel en automaat. Autorijles wordt er gezien als passie waarbij iedereen de individuele begeleiding krijgt waar hij of zij recht op heeft. Ook als je al een rijbewijs hebt maar niet meer durf te rijden, ben je bij Quickles aan het juiste adres omdat ze je ook dan graag weer op weg helpen.

Ook voor begeleiding bij een rijtest bij het CBR in verband met medische reden kun je bij hen terecht. Neem gerust vrijblijvend contact op en probeer het uit omdat het je tot niets verplicht. Kijk voor de actievoorwaarden van de Lenteactie bij 'acties' op hun site.

Bovag Autorijschool Quickles.nl telefoon 0316 527464; www.quickles.nl; www.facebook.com/AutorijschoolQuickles.

Meer berichten