Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

De Räuber komt naar Elten!

ELTEN - De St-Martinusbruderschaft presenteert in samenwerking met het Kinderkarnevalskomitee Elten en het Kolpinhaus Elten een concert van de Keulse Kultband de Räuber.

De Räuber behoort tot de succesvolste bands in dit genre. In de laatste jaren hadden ze met titels als: Dat is Heimat en Für die Ewigkeit twee grote hits te pakken. En zijn één van de grootste visitekaartjes voor de Keulse muziek. Ook de laatste carnavalshit: Immer wenn ich ahn ming Heimat denk (Home is where the Dome is), zullen ze zeker in Elten ten gehore brengen.

De band is al meer dan 25 jaar in de muziekbranche bezig en ze hebben reeds 12 albums en 16 singles uitgebracht. Ze geven per jaar 50 concerten met meer dan 300.000 bezoekers. Daarnaast komen 150 radio en tv optredens en 200 optredens tijdens het carnavalsseizoen. In 2018 is Go West, het motto van de Keulse kultband De Räuber. De naam is actueel omdat sinds januari 2019 de veelzijdige Sven West de nieuwe frontman van de band is.

En in deze nieuwe bezetting spelen de Räuber met hun nieuwe frontman Sven West een twee uur durend concert op 5 april in het Kolpinghaus in Elten. Voor en na het concert zal DJ Dylan voor de juiste stemming zorgen. De laatste kaarten zijn voor 20,00 euro per stuk verkrijgbaar bij: Kolpinghaus Elten, Sonderwyckstr. 9 in Elten; Meteor Getränke Jansen, Gronlandstr.1 in Elten; Abbing & Bolk, Steinstr. 36 in Emmerich. Of per mail via: edwinmeijer@t-online.de.

Meer berichten