Gaat u ook mee met de bus naar de Gardenista?

REGIO - Wat de Gardenista is? Het is een nieuw evenement op initiatief van landelijk Groei & Bloei. Deze show zal lijken op de 'Chelsea Flower show' maar dan op z'n Hollands.

Een vijfdaags groenfestival met zeker 150 deelnemers en de rode draad is: 'verbinding in het groen'. Denk aan belevenistuinen, noviteiten, demo's, workshops, presentaties, bloemstylisten, tuinexperts, moestuinierders enzovoort. Dit evenement wordt gehouden van 15-19 mei bij Kasteel Ophemert in de gemeente Neerijnen.

Afdeling Groei & Bloei Liemers gaat samen met afdeling Doetinchem met een bus naar dit evenement in Ophemert op zaterdag 18 mei. "Heeft u ook zin om mee te gaan? Vertrek is om 09.00 uur vanaf Albert's Corner in Zevenaar. De bedoeling is dat we rond 17.00 uur weer terug zijn."

De kosten zijn voor leden van Groei en Bloei inclusief entree 28 euro en voor niet-leden 33,00 euro. "De kosten kunt u over maken op IBANnr. NL 72 RABO 0314 32 96 84, t.n.v. ‘Kon. Mij Tuinbouw en Plant’ onder vermelding Gardenista en ‘van de namen van de deelnemers’. U kunt zich opgeven via info@liemers.groei.nl onder vermelding van uw naam/adres/woonplaats. Wilt u meer informatie over de Gardenista? Kijk op de site www.gardenista.nl of bel naar G&B afd. Liemers 06 53864800."