Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geloofsgemeenschap H. Andreas Groessen

Vieringen: Zo 17-3-19; geen viering. Zo 24-3-19: woord-/communieviering parochianen voorgangers Wim Herbes en Piet Peters m.m.v. In Between. Zo 31 maart en 7 april: geen vieringen.

Intenties: 24-3-19: Wim en Lies Raasing-de Hair, Mientje Bouwman-Driessen nms.de buurt, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Co Koning, Wim Vermeulen, ouders Vermeulen-Kiewiet en Theo, Gerrit Derksen, Wim en Stien Bisseling-Roordink, jaargedachtenis Frans Uffing, Maria Nass-Uffing, ouders Bolder-Raasing, Piet en Annie de Kinkelder-Nass, Hans en AnneMiek Buhler-Sommers, Theodorus en Johanna Kampschreur-Mulder en Gerard, Cato Bolk, Henny en Dinny van Kempen en Willy, jaargedachtenis Hennie Roordink, Bernard en Mientje Bouwman-Driessen, Theo Uffing, Anna Putman-Thomassen, zr. Andrea Roelofs, Theodorus Dominicus, Jacoba van Lunenburg-Melchers, jaargedachtenis Willie Roordink, Evelien en Theo Scholten,

Huispaarskaars: Evenals voorgaande jaren kunt U ook dit jaar weer een huispaaskaars bestellen. Deze huispaaskaars is een kopie van de grote Paaskaars die in de kerk komt te staan. Kaarsen kunt U bestellen door middel van intekening en betaling vooraf, tijdens de openingstijden van de respectievelijke locatie secretariaten in Duiven, Groessen en Westervoort. De huispaaskaars wordt tegelijk met de grote paaskaars gewijd in de Paaswake in de H. Remigiuskerk te Duiven. U kunt de kaarsen op 1e Paasdag na de viering in uw eigen geloofsgemeenschap ophalen. Kosten van de huispaaskaars 200 x 70 € 11,00. Er zijn ook andere afmetingen beschikbaar: voor info kunt u terecht op één van de locatie secretariaten.

Meer berichten