Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Ook voor uw auto: Auto Blij

ZEVENAAR - Auto Blij repareert en onderhoudt al bijna 40 jaar auto's voor de particuliere autobezitter en leaserijder, naast het uitvoeren van de werkzaamheden voor Euromaster.

Sinds er een aantal dealerbedrijven Zevenaar hebben verlaten zijn er steeds meer autobezitters die de weg naar onze werkplaats hebben gevonden om de auto te laten onderhouden of keuren.

Bij Auto Blij Zevenaar krijgt u altijd een overzicht van de kosten voordat er aan de werkzaamheden wordt begonnen. Dit zorgt ervoor dat er in overleg met u, op maat gewerkt wordt en altijd met uw goedkeuring. Geen verassing achteraf van een hoger uitgevallen rekening, dat is een zekerheid.

Om alle merken op de juiste manier te kunnen onderhouden en repareren hebben wij onze diagnose-apparatuur, werkplaatsuitrusting en diversiteit aan olieproducten uitgebreid. Zoals u weet adviseren de diverse merken verschillende soorten olie en is het van belang voor de motor dat de juiste olie wordt gebruikt bij de servicebeurt.

Ook de uitbreiding met het nieuwste aircoservicestation waarmee systemen met R1234YF-gas gevuld kunnen worden, is een nieuwe service die wij nu kunnen aanbieden naast de systemen die zijn gevuld met R134a-gas. Wanneer de airco van uw auto onderhoud nodig heeft, of niet goed werkt kunnen wij u dus prima helpen.

Wij heten u van harte welkom om eens kennis te maken met ons team, of voor een vrijblijvende aanbieding voor reparatie of onderhoud. Wij doen ons best om topservice te bieden door de werkplaats te openen om 07:00. Wij zijn altijd bereikbaar via WhatsApp 06-36547554 en bieden wij spoedservice aan huis.

Ampèrestraat 10

6902 PG Zevenaar

   
   
   
   
   
   
   

0316 525 150

www.autoblij.nl

Meer berichten