Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Eethuisje De Minnarij

ZEVENAAR - Eethuisje de Minnarij in een paar kernwoorden samengevat luidt: intiem, knus met een haast huiselijke uitstraling. Centraal gelegen in Zevenaar aan de rand van het Uitgaansplein. Op het rustige en zonnige terras met zicht op de waterpomp en de oude kerk even wegdromen naar Italiaanse dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan en het leven goed is. In die mediterrane sfeer genieten van de lekkerste gerechten of proosten met een fris biertje of een goed glas wijn. 'La Dolce Vita' zelf ervaren, gewoon in Zevenaar, gewoon bij Eethuisje de Minnarij.

Vanaf heden hebben wij elke zondag de Italiaanse Familietafel. Italianen staan bekend om veel en uitgebreid eten met familie, samen tijd door brengen, genieten van elkaars gezelschap en delen. Hoe spelen wij hierop in? Onze Italiaanse familietafel is een driegangen verrassingsmenu, opgedeeld in plateaus.

We beginnen met een voorgerechtenplateau, dat koude en warme voorgerechtjes bevat.

Daarna serveren we het hoofdgerechtenplateau met vis, vlees en pasta's. Als afsluiting een oogstrelend plateau vol lekkere Italiaanse nagerechten en zoetigheden. DOLCE schrijven we hier met hoofdletters!

We verwelkomen u graag bij Eethuisje de Minnarij.

Eethuisje de Minnarij

Markt 19

6901 AG Zevenaar

Tel:0316-372250

www.minnarij.nl

info@minnarij.nl

Meer berichten