Logo gemeentenieuwsonline.nl

PerfectDress Bruidsmode: altijd mooi, nieuw èn betaalbaar, ook voor bruiden met een maatje meer!

Foto: Wil Vestjens

In de gezellige winkel van PerfectDress Bruidsmode voel je je als aanstaande bruid al snel op je gemak. Of je nu een vintage bruidsjurk wilt of juist een gave prinsessenjurk. Het is er allemaal. En dat voor hele betaalbare prijzen, want 90% van de gehele collectie blijft onder de €1000,-

Eigenaresse Lettie de Boom: "bij ons vind je de nieuwste collecties voor outletprijzen maar ontvang je de service van een speciaalzaak. Wij zien steeds meer outletstores verschijnen waar je zonder afspraak zelf mag passen. Dat klinkt leuk, maar blijkt het vaak niet te zijn. Je mist dan toch dat stukje advies en kennis die bij het uitzoeken van dè bruidsjurk onmisbaar zijn.

Wij nemen ruim de tijd voor je en hebben een eigen atelier waar we de jurk perfect passend maken. Vanzelfsprekend hebben wij bij onze bruidsjurken ook de bijpassende accessoires beschikbaar zoals bruidslingerie, bruidsschoenen en bruidssieraden; kortom: alles onder 1 dak , wel zo prettig"

Nieuw is onze Curvy-collectie, speciaal voor bruiden met een maatje meer. Met een nieuwe website in de maak, is deze collectie te bewonderen op de tijdelijke site: www.perfectdressbruidsmode.nl/maatje-meer .

Dus wil jij als aanstaande bruid prettig en in ongedwongen sfeer bruidsjurken passen, maak dan gerust een vrijblijvende pasafspraak met PerfectDress in het gezellige Duitse plaatsje Kranenburg. Je wordt in het Nederlands geholpen.

PerfectDress Bruidsmode, Grosse Strasse 2, 47559 Kranenburg

T: 06 - 52697633

www.perfectdress.nl en www.perfectdressbruidsmode.nl

info@perfectdress.nl

www.facebook.com/perfectdress.eu

Meer berichten