Logo gemeentenieuwsonline.nl

Image and More Fotografie

ZEVENAAR - Als u een winkel zoek waar u nog deskundig en eerlijk advies krijgt is Image and More Fotografie  de fotospeciaalzaak van de Liemers. Wij hebben alles op het gebied van fotografie onder één dak gebracht aan de Arnhemseweg 1  in Zevenaar.

Image and More Fotografie heeft naast de bekende pasfoto's een ruim winkelaanbod van zeer concurrerende  prijzen . Van camera's , flitsers, tassen, statieven en filters, accu's en batterijen, wij hebben het allemaal.

Om uw dierbare foto's niet verloren te laten gaan kunnen wij ze voor u printen op de direct klaar fotoservice. Of mooie grote prints en canvassen op de dagservice, alles met het mooiste materiaal en de grootste zorg en wel tot 1 meter breed en 3 meter lang!

Heeft u altijd al de wens om de familie nou echt eens met zijn allen te laten fotograferen, dan bent u van harte welkom in onze ruime fotostudio van 140 m2. Hier schieten wij graag de foto's van uw familie voor u. De liefste babyfoto, spontane kinderportretten, gezellige familie foto's of  een pakkend zakelijk portret,  wij maken het allemaal. De fotostudio biedt u de ruimte om in alle rust en gezelligheid op de foto te gaan. De afgelopen 10 jaar gingen vele families u al voor.

Trouwplannen…?  bij ons heeft u al een reportage vanaf €495.- . Ook hier bieden wij uitsluitend maatwerk naar uw wensen en mogelijkheden. Een dag vol liefde waar Image and More Fotografie u graag nog vaak mee naar terug neemt.

Image and More Fotografie

Arnhemseweg 1A

6901 DS Zevenaar

   
   
   
   
   
   
   

Telefoon: 0316 280 730

https://imageandmore.nl

Meer berichten