Logo gemeentenieuwsonline.nl
Guido de Visser
Guido de Visser

Een gezellig gevarieerd Open Podium

ZEVENAAR - Op zaterdag 30 maart kunnen de bezoekers van Muziekcafe De Lantaern in Zevenaar een gezellig en gevarieerd Open Podium verwachten. Guido de Visser zingt eigengeschreven liedjes, Dennis van der Sanden laat bijzonder gitaarspel horen en zangeres Alysa is helemaal in de countrymuziek.

Guido de Visser is een gepassioneerd singer-songwriter. Hij schrijft graag teksten gebasseerd op zijn eigen levenservaring en wil hiermee zo dicht mogelijk bij zich zelf blijven. De Visser speelt gitaar en zingt daarbij. Zijn muziek kenmerkt zich door een meeslepende gevoelservaring en aansprekende melodieen met dynamiek.

One man band. Een gitarist die zowel de bas, melodie en akkoorden op één gitaar speelt. Dat is Dennis van der Sanden ten voeten uit. Vanaf zijn achtste jaar bewoog hij zich door veel verschilllende muzikale genres op zoek naar zijn eigen sound om uiteindelijk te belanden op de akoestische gitaar. Geïnspireerd door grootheden als Chet Atkins en Rommy Emmanuel begon Dennis aan het beoefenen van de ‘Fingerstyle Guitar’.

Alysa is een zangeres die zingt vanuit haar hart. Ze wil het publiek meenemen in haar verhaal door middel van mooie liedjes. Alysa volgt haar hart in de countrymuziek, maar daarnaast schrijft ze ook eigen muziek. Zowel in het Engels als ook in het Nederlands. De teksten zijn veelal uit het leven gegrepen. Van prachtige ballads, luistermuziek tot uptempo liedjes. De passie en liefde voor muziek beheerst haar leven. En dit deelt ze graag met het publiek.

Meer berichten